+40-21-326761

admin@china-ceec-cooperation.com

Pe 25 octombrie, școala noastră a organizat o ceremonie de semnare a acordului de cooperare strategică cu Beijing Tongrentang Group. Gu Xiaohong, secretar al Comitetului Partidului Universitar, Xu Anlong, președinte, Zhai Shuangqing, vicepreședinte, Liu Tonghua, vicepreședinte, Wang Guiping, secretar al Comitetului Partidului și președinte al Consiliului de administrație al Grupului Beijing Tongrentang, Xiao Huili, secretar adjunct al Comitetului Partidului, director și președinte al Uniunii Sindicale a Grupului, Ding Yongling, membru al Comitetului Permanent al Grupului, director și director general adjunct al Comitetului Partidului al Grupului, Gu Haiou, membru al Comitetului Permanent al Partidului și director general adjunct al Grupului, Wen Qin, directorul general adjunct al companiei Grupului, și liderii departamentelor relevante ale ambelor părți au participat la ceremonia de semnare, care a fost prezidată de Gu Xiaohong, secretar al Comitetului de Partid al universității noastre.

Secretarul Gu Xiaohong a primit un călduros bun venit lui Tongrentang și delegației sale pentru semnarea unui contract în universitatea noastră, subliniind că universitatea și Grupul Tongrentang se află în același oraș cu Beijing. Grupul Tongrentang are un număr mare de absolvenți de medicină tradițională chineză Beijing. Ambele părți au schimburi frecvente și o bază solidă pentru cooperare. Cooperarea dintre cele două părți ar trebui să pună în aplicare cu seriozitate spiritul important al celui de-al 20-lea Congres Național al Partidului Comunist Chinez privind educația, talentul și știința și tehnologia, să găsească punctul de plecare potrivit, să integreze resursele, să completeze reciproc avantajele, să coopereze sincer și să lucreze împreună pentru rezultate win-win, astfel încât să promoveze în comun dezvoltarea medicinei tradiționale chineze pentru a obține noi realizări.

Wang Guiping, secretar al Comitetului Partidului și președinte al Consiliului de Administrație al Grupului Tongrentang, a declarat că Tongrentang și Universitatea de Medicină Tradițională Chineză din Beijing au avut ani de zile de sentimente profunde și fundație de cooperare și a crezut că această cooperare ar putea și ar fi mare. Prin vizită și schimb, el a simțit personal abilitatea, nivelul și marea dragoste a Universității de Medicină Tradițională Chineză din Beijing și a spus că următoarea cooperare va continua să se aprofundeze și să se sublimeze pe baza inițială, să adauge un nou impuls dezvoltării ambelor părți, să cultive noi avantaje și să contribuie în comun la construirea unei China sănătoase.

Beijing University of Traditional Chinese Medicine are resurse bogate în educație, știință și tehnologie și resurse umane. Tongrentang și-a transformat cercetarea științifică și a îmbunătățit resursele lanțului industrial. Cooperarea strategică dintre cele două părți este extrem de complementară. Ambele părți ar trebui să joace pe deplin avantajele lor, să se împuternicească reciproc și să creeze împreună o marcă de referință pentru ca medicina chineză să devină globală. Președintele Xu a subliniat că cooperarea este importantă în punerea în aplicare și că ambele părți ar trebui să formeze un mecanism de interacțiune regulat pentru a promova punerea în aplicare a cooperării.

După multe discuții, școala noastră și Grupul Tongrentang au clarificat în continuare direcția principală a cooperării viitoare. Cele două părți vor integra resurse superioare și vor desfășura o cooperare globală în domeniul construcției disciplinei, formării talentelor, cercetării și dezvoltării științifice și tehnologice, cooperării internaționale etc. a medicinei tradiționale chineze. Vom deschide un nou model pentru cultivarea talentelor medicale chineze, vom realiza descoperiri științifice și tehnologice originale în industria medicinei chineze, vom promova transformarea realizărilor cercetării științifice în medicina chineză, vom ajuta dezvoltarea inovatoare a domeniului medical și sănătății, vom promova răspândirea culturii medicinei chineze și vom crea un nou model de cooperare școlară cu scopul de a „servi strategia națională și de a crea împreună o clasă mondială”, astfel încât să atingem obiectivul promovării

Articole recomandate